Claus Sønderkøge – csdenmark

 

Send mail to Claus Sønderkøge - csdenmarkCommunicate with Claus Sønderkøge - csdenmark

Hvis du ønsker en smule information om Danmark og Mors?

Sæt din pointer til et billede og du vil få information. Når du clicker på billedet kommer du til informationen.

Danmark

Denmark.dkNovo Nordisk - Danish international medical companyMaersk Group - Danish international shipping and oil contractor company

Zoom-able map for my location(blinking is island of Mors)Link to touristic info about Island of Mors

 

Hvis du vil vide lidt om mig?

Claus Sønderkøge - csdenmark

Sæt din pointer til et billede og du vil få information. Når du clicker på billedet kommer du til informationen.

Min baggrund

Grundet helbredsproblemer er jeg i dag førtidspensionist.

Jeg er 66 år, økonom. Da jeg var erhversaktiv arbejdede jeg mest med administrativ planlægning og rationalisering. Det betyder at jeg havde og stadig har noget kendskab til vigtige emner som computere, management og økonomiske forhold.

I min ungdom begyndte jeg at interessere mig for politik. Jeg blev skuffet og vendte mig til det mere grundlæggende – et arbejde for menneskerettigheder i Amnesty International. Selvom jeg i dag er af den opffattelse at mange deltager uden den altruistiske nødvendige hensigt, finder jeg stadig disse emner som afgørende for menneskers fremtid.

Det grundlæggende er efter min mening at arbejde for bedst mulig overholdelse af internationale konventioner og vigtigst af disse finder jeg nedenstående 3:

Mine synspunkter

Generelt finder jeg at det vigtigste i mellemmenneskelige forhold er at respektere alle menneskers individualitet. Naturligvis bliver man ofte skuffet – men den slags hører med!

Jeg har altid beundret mennesker som står på deres grundholdninger og forsøger at nærme sig disse når konkret handling skal vises. Nedenstående to mænd gjorde dette for os:

Olof Palme, tidigt 1970-tal


Som for de fleste mennesker betyder musik meget. Normalt lytter jeg til populær musik fra min ungdom – let underholdning – en behagelig tidsrejse til en tid hvorfra man kun husker de gode minder.

Den genre jeg synes bedst om er dog opera – mystik, historie, fantastiske kunstnerpræstationer og inciterende musik – alt i eet!. Richard Wagner and Giuseppe Verdi er for mig.

Link to Richard Wagner

Copenhagen Opera